Forside · Artikler · Nyhedskategorier · Links 21. November 2019 00:10
Navigation
Forside
Artikler
Stamtræ
Fotoalbum
Forum
Brugshundens 10 bud
Hvor kunne du gøre det?
Kamphundens Bøn
Nyhedskategorier
FAQ
Kontakt siden
Søg
Links
Besøgende
Gæster online: 3
Ingen brugere online

Antal brugere: 4
Ikke aktiverede brugere: 1176
Nyeste bruger: Henriette
Debatemner
Nyeste emne
Erfaring....
Mest aktive emner
Erfaring.... [0]
Nyeste artikler
Hundens Udvikling
Mental test
Historie
Rottweileren

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/keely.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Velkommen
Velkommen

Her kan du følge med i vores liv med Nikita, se vores billeder af hende og skrive en hilsen til os i vores gæstebog. God fornøjelse!
Nyheder
Balder
DagbogSå er det vel på tide med lidt oplysninger om husets lille teorist. Balder er nu 10 mdr og stadig en stor mundfuld.
Han er meget drift styret. Begynder at være kærlig og kælen. Meget mors hund men det er også mig der har taget mig af ham hele vejen. Da det er mig der træner ham. Mig der har sovet på gulvet hos ham den første uge. Mig der har været den strenge mor når han for 1000 gang gik over grænsen.
Han er meget træningsvillig.
Som noget nyt, da jeg aldrig nåede det med Nikita. Er vi også begyndt til forsvarsarbejde. Og jeg synes han virker til at ha gode anlæg for det.
Tror desværre aldrig han bliver en familie hund i den kaliber Nikita var. Nu er det også nogen store fodspor han skal prøve.
Og Balder er helt sin egen. En skøn arbejdshund som ind imellem nyder at putte.
En hund som efter lang tid har lært at lege med mig. Hvilket jeg har brugt mange timer på at lærer ham. Når jeg tænker på hvor mange gange jeg har løbet rundt med en linie med et skind bundet i for at få ham til at jagte det. Og synes det var skægt.
Men nu kommer belønningen. Han ELSKER sin bold og hvis man bare lige bruger 2 min på at lege inden træningen så skal de andre hunde virkelig lægge op til sjov og ballade før han mener de er værd at kigge på.
I skrivende stund satser vi på at den 2 maj tager han sin B prøve men når det er skrevet har jeg også indbygget den mulighed der er for jeg eller ham. Hmm nok mest mig. Ikke er parate til det. Også kommer det jo nok på et andet tidspunkt.
Boldrup d. 12. december 2009 21:53 · 0 Kommentar(er) · 24302 Fremvisninger · Udskriv
Favel Nikia
DagbogDen 27 november blev vi desværre nødt til at sige farvel til Nikita. Med stor sorg i sinde. Hun vil altid være den perfekte hund i mit hjerte. En glad, kærlig, beskyttende og aktiv vovse.
Hun blev erklæret allergiker. Og da dyrlægen ikke kunne love noget at medicinen ville kunne hjælpe hende. Og hendes hofte var begyndt at lave problemer for hende. Valgte vi at sige stop. Det ville ikke være et liv der var hendes sind værdigt. Og da vi herhjemme er af den overbevisning at vores hunde ikke kun skal være til fordi vi synes det er sjovt og at hvis man vælger at få hund. Må man også vælge at være sit ansvar voksen selv i svære beslutninger. Og denne beslutning var den sværest jeg nogensinde har taget. Og nu næsten 2 uger efter grædet mit hjerte stadig. Og hun mangler konstant i familien.
Boldrup d. 12. december 2009 21:52
0 Kommentar(er) · 25745 Fremvisninger · Udskriv
Nyt medlem
DagbogVi har her i weekenden udvidet vores familie med en lille ny vapse.
Boldrup d. 06. april 2009 19:38
Læs mere · 0 Kommentar(er) · 25911 Fremvisninger · Udskriv
Oktober 2008
DagbogEn lille update på hvordan det går med Nikita
Admin d. 04. oktober 2008 10:55
Læs mere · 0 Kommentar(er) · 25076 Fremvisninger · Udskriv
HD og AD test
DagbogSå er Nikita blevet HD testet og AD testet med et meget blandet resultat. Vi er desværre i den uheldige situation at hun har fået D hofter. Så nu er vi i gang med at undersøge om vi kan rette op på det med noget svømning, da hun jo gerne skal holde mange år endnu.
Hendes albuer var til gengæld flotte. Der fik hun grad 0 hvilket jo er det bedste.
Hvis vi ikke kan rette noget på hendes hofte, har vi tænkt os at tage en B prøve i lydighed og så ellers fortsætte med lydighed og spor. Så hun stadig bliver brugt. Men på en måde så hun ikke får smerter og den slags gener.
Vi fik det afvide i går, så i skrivende stund er det hele meget nyt. Og vi er i gang med at undersøge det hele. Så der skal nok komme mere om det senere hen. Vi er jo (måske) så heldig stillet at det er opdaget tidligt og derfor måske kan håbe og be til at det kan blive styrket lidt, så hun kan få et rimeligt brugbar liv.
Da hun jo er en hund med en del krudt bag i.
Boldrup d. 31. maj 2008 12:38
0 Kommentar(er) · 28171 Fremvisninger · Udskriv
Udstilling.
DagbogSå har vi været på udstilling med Nikita. Det skete den 4. maj i Hillerød indenfor DKK. Vi stillede i Juniorklassen. Og opnåede en 2 plads. Det synes jeg faktisk var meget godt gået, når man tænker på at vi faktisk ikke havde trænet til det. Eller anede noget som helst om det.
Her er hvad dommeren sagde :

Bra torleg, god stumma, feminin, velkroppet, ytmærkt bagstel, har et uproportionerlig huved, noget opdragen bug, svært at bedømme hendes rørelser, fin temperement.
Boldrup d. 05. maj 2008 22:30
1 Kommentar(er) · 24438 Fremvisninger · Udskriv
Nikita 1 år
DagbogNu nærmere tiden sig hastig for at Nikita bliver 1 år. Det sker faktisk her den 26 april. Utrolig jeg har haft hende i 9 mdr nu.
Synes stadig hun er den mest pragtfulde hund jeg har haft.
Vi har meldt hende til udstilling i Hillerød her den 3-4 maj. Så der er jeg ret spændt på hvor meget vi, nok mest mig, dummer os. Hendes ører er vi måske ved at ha styr på og synes jo selv hun er en utrolig flot hund. Så er mest nervøs for det at være i selve ringen kommer til at gå.
Her hjemme går det bare godt derud af. Hun er blevet lidt mere stille herinde efter hendes løbetid. Det er jo en dejlig ting, da hun har tendens til at have lidt krudt i røven. Lydighed går frem ad. Indkald er stadig lidt hen i vejret hvis hun har noget hun synes er vildt lækkert.
Vores kære trænere mener godt nok vi skal op til en B prøve i lydighed til efteråret men nu må vi se. Det kræver jo vi begge to er parat til det. Og grundet forskellig ting hos mig, har træningen ikke helt været på det højest. Men er da begyndt at komme ind i det igen.
Boldrup d. 16. april 2008 11:32
0 Kommentar(er) · 24718 Fremvisninger · Udskriv
Fælles træning
DagbogFælles træning i ishøj den 2 marts
Boldrup d. 02. marts 2008 22:51
Læs mere · 27107 Fremvisninger · Udskriv
Nikita 10 mdr
DagbogSå er Nikita blevet 10 mdr, det er blevet "fejret" med hun nu er kommet i sin første løbetid. Og hvor har det dog gjort ting ved hende. Den sidste tid op til var hun meget ved siden af sig selv.
Boldrup d. 02. marts 2008 18:12
Læs mere · 27327 Fremvisninger · Udskriv
nytår
DagbogJa så kom vi igennem nytårs aften uden de store problemer.
Admin d. 27. januar 2008 13:57
Læs mere · 25851 Fremvisninger · Udskriv
8 mdr.
DagbogNu er Nikita blevet 8 mdr. og er vel det man kan kalde i den første teenage alder,
Admin d. 27. januar 2008 13:57
Læs mere · 26308 Fremvisninger · Udskriv
Side 1 af 2 1 2 >
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
Ma Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30