Forside · Artikler · Nyhedskategorier · Links 23. Oktober 2019 13:52
Navigation
Forside
Artikler
Stamtræ
Fotoalbum
Forum
Brugshundens 10 bud
Hvor kunne du gøre det?
Kamphundens Bøn
Nyhedskategorier
FAQ
Kontakt siden
Søg
Links
Besøgende
Gæster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 4
Ikke aktiverede brugere: 1175
Nyeste bruger: Henriette
Debatemner
Nyeste emne
Erfaring....
Mest aktive emner
Erfaring.... [0]
Nyeste artikler
Hundens Udvikling
Mental test
Historie
Rottweileren

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/keely.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Nikita 10 mdr
Dagbog Gik vi steder hun ikke var vant til om aften, var hun meget utryg. Samtidig så er hun jo utrolig grænseprøvende. Det er nu nok fordi hun er blevet "teenager". Da løbetiden så startede brugte hun ligesom selv de første par dage på at finde sig selv, tror jeg. Hun legede i hvertfald ikke. Faktisk var hun en meget meget stille hund. hvilket hun normal ikke er jo. Faktisk har hun utrolig meget energi. I løbet af de første måneder i år har træningen været stoppet, da hun havde bidt hendes ene trædepude. Og vi rendte til dyrlæge hver 3 dag. Noget hun faktisk tog med meget ro. Hun synes stadig det er rigtig dejligt at komme til dyrlæge. De giver jo godbider der oppe.
Den 2 marts var vi så til fælles træning i ishøj rottweiler klub. Hvilket gav nogen gode ideer om hvad der duer og måske ikke duer. Plus det gav indblik i der hvor jeg gerne vil nå hen med hende. Så forhåbenlig bliver vi enig på det område mig og hende.
Vi øver i øjeblikket meget kontakt, det går da frem ad. Specielt hvis jeg render rundt med godbiderne i munden. Og bruger bidepølsen til at løsne op i hende ind i mellem.
Noget som hun er helt vild med. Det giver så forhåbenlig udslag i noget godt C arbejde med hende. Det glæder jeg mig til at træne noget mere. Men samtidig er jeg helt klar over at lydigheden skal være på plads først. Det ser jo bedst ud når hunden lystre 100% under bide arbejde.
Samtidig kan det kun fryde mig hver gang jeg ser hende i henhold til familien. Hun er bare faldet så godt til. Når Thomas kommer hjem fra skole eller i det hele taget kommer hjem. Er hun lige ved at vælte når hun skal nå ud til ham og sige hej. Det gør det jo ikke bedre at han har fundet ud af det er rigtig hyggeligt at ha hende sovende i sengen. Så de hygger rigtig om natten.
Vi regner så med at skal udstille hende her i maj måned. Så skal de flyvsk øre bare lige sættes på plads inden.
Men alt i alt er hun stadig en pragtfuld hund. Og vi skal nok blive dygtige sammen til det der træning.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
Ma Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31