Balder
Skrevet af Boldrup d. 12. december 2009 21:53
Så er det vel på tide med lidt oplysninger om husets lille teorist. Balder er nu 10 mdr og stadig en stor mundfuld.
Han er meget drift styret. Begynder at være kærlig og kælen. Meget mors hund men det er også mig der har taget mig af ham hele vejen. Da det er mig der træner ham. Mig der har sovet på gulvet hos ham den første uge. Mig der har været den strenge mor når han for 1000 gang gik over grænsen.
Han er meget træningsvillig.
Som noget nyt, da jeg aldrig nåede det med Nikita. Er vi også begyndt til forsvarsarbejde. Og jeg synes han virker til at ha gode anlæg for det.
Tror desværre aldrig han bliver en familie hund i den kaliber Nikita var. Nu er det også nogen store fodspor han skal prøve.
Og Balder er helt sin egen. En skøn arbejdshund som ind imellem nyder at putte.
En hund som efter lang tid har lært at lege med mig. Hvilket jeg har brugt mange timer på at lærer ham. Når jeg tænker på hvor mange gange jeg har løbet rundt med en linie med et skind bundet i for at få ham til at jagte det. Og synes det var skægt.
Men nu kommer belønningen. Han ELSKER sin bold og hvis man bare lige bruger 2 min på at lege inden træningen så skal de andre hunde virkelig lægge op til sjov og ballade før han mener de er værd at kigge på.
I skrivende stund satser vi på at den 2 maj tager han sin B prøve men når det er skrevet har jeg også indbygget den mulighed der er for jeg eller ham. Hmm nok mest mig. Ikke er parate til det. Også kommer det jo nok på et andet tidspunkt.