8 mdr.
Skrevet af Admin d. 27. januar 2008 13:57
Nu er Nikita blevet 8 mdr. og er vel det man kan kalde i den første teenage alder,
Udvidet nyhedstekst
hvilket man sagtens kan mærke mange af de ting hun har lært glemmer hun lige pludselig. Der skal godt nok arbejdes hårdt på indkald. Hun synes det er sjovest at løbe lige forbi mig når jeg kalder og så videre ud og lege. Men jeg hænger i mon ikke det går over igen.
Julen forløb rigtig godt havde ellers frygtet det værste da hun mente hun skulle spise juletræet da vi var ude og fælde det. Men nej det kom ind i stuen og det blev da hverken spist eller nedelagt.
Så står nytårsaften bare for døren. Indtil videre er det ikke det vilde hun reagerer på krudtet men nu må vi jo se når det går i gang i morgen aften. Der er lidt når hun ser farverne men så længe vi bare har trukket for er der intet når hun er inde. Og når vi går tur bliver det til et enkelt vov. Men ikke mere end jeg kan berolige hende.
Andre hunde går det helt fint med også. Min fars hund må finde sig i en del. Hun synes det er rigtig sjovt at hoppe på ham og bide ham i ørene hele tiden, når vi er der ude. Heldigvis er han rigtig godmodig.
Har nu truffet en aftale med en anden rottweiler om at lege. Da jeg tror hun har brug for en der ligner hende i sindet.
Og er jo rottweiler med stort ego