Fælles træning
Skrevet af Boldrup d. 02. marts 2008 22:51
Fælles træning i ishøj den 2 marts
Udvidet nyhedstekst
I dag har vi været til fælles træning i ishøj. Et aktivitet jeg gerne deltager i en anden gang. Godt nok trænede vi selv men synes man faktisk fik en del ud af at kigge på de andre. Og Samtidig fordi man er flere samlet kan man jo også bruge dagen på at søge råd hos andre. Vi snakkede bla. om klikkertræning og fik da diskuteret Nikita's øre og fik nogen råd til hvordan vi retter dem.
Vi startede dagen med at spise morgenmad samlet. Så var det ellers ud med hundene og i gang. Nikita var lidt oppe og kører til at starte med. Men med lidt kontakt øvelse ned langs banen kom vi godt i gang. Fik trænet rimeligt godt i 40 minutter. Så lidt snak med en af de andre om hvor forskellige træningsformer der er. Hvilket vi kun kunne være helt enig i. Så ned i bilen med Nikita til lidt afslapning og os andre ind og få varmen plus noget frokost. Bagefter ud og træne lidt kontakt med klikker vejledning. Så skulle der være lidt opvisning i ipo hunde og C arbejde. Der fik man jo først set hvad man faktisk træner hen i mod.
Efter lidt varme og snak, røg hundene ud en sidste gang til noget kontakt og bagefter til lidt blidt C arbejde.
Til sidste efter en hel dag ude kun vi kører hjem godt mentalt trætte både hund og ejer. Men helt klart frisk på en anden dag.